Omdat het kind alle steun kan gebruiken van de ouder(s) / verzorger(s) vind ik het fijn als er bij elke afspraak een ouder / verzorger aanwezig is.

Kennismakingsgesprek

Het eerste gesprek is een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. Ik leg uit wat ik voor jullie kan betekenen en hoe mijn werkwijze is. Als je besluit dat je samen met mij aan de slag wilt gaan dan maken we een afspraak voor een intakeconsult. Je krijgt van mij een voedingsdagboek mee dat jullie thuis gedurende enkele dagen samen mogen invullen. Dit dagboek brengen jullie ingevuld weer mee naar het intakeconsult.

Het kennismakingsgesprek is gratis. Je zit daarna nergens aan vast. 

Intake

De intake duurt ongeveer een uur. Hierbij stel ik een heleboel vragen over het voedingspatroon maar ook over hobby’s, sport enz. Ook weeg en meet ik het kind. Na dit gesprek krijgen jullie alvast wat algemene informatie mee naar huis en maak ik een analyse van het voedingsdagboek. Omdat kinderen in de groei zijn is het belangrijk dat ze voldoende voedingsstoffen binnen krijgen. Daarom is het niet de bedoeling dat kinderen een streng dieet gaan volgen. Hiermee houd ik rekening in het voedingsadvies dat ik maak.

Eerste vervolgconsult

Het eerste vervolgconsult duurt een half uur tot een uur. We bespreken de analyse van het voedingsdagboek en jullie krijgen een mooie map met daarin een persoonlijk voedingsadvies met een voorbeelddagmenu.  

Voor de intake, de voedingsanalyse en de vervolgafspraak betaal je € 225,-. Als je aanvullend verzekerd bent is de kans groot dat je dit bedrag terug krijgt van je zorgverzekering.

Overige afspraken

Tijdens elke afspraak bespreken we hoe het in de afgelopen periode is gegaan en wat nog lastig is.

Met behulp van leuke spellen en materialen gaan we dieper in op de achterliggende oorzaak van het overgewicht en werken we stap voor stap toe naar een gezonder leven. Hierbij houd ik natuurlijk rekening met de leeftijd van het kind. Kleine kinderen hebben een andere begeleiding nodig dan tieners, en ik pas de materialen en de coaching dan ook aan aan de leeftijd en de behoeften van het kind.

Na elke afspraak krijgen jullie informatie of opdrachten en lekkere recepten mee naar huis.

Als het goed gaat wordt de tijd tussen de afspraken langer totdat we het traject afsluiten.

De vervolgafspraken duren ongeveer 30 – 45 minuten. Je betaalt hiervoor € 35,- per afspraak. 

Geverifieerd door MonsterInsights