Online pakket Basis

Persoonlijk voedings- en beweegadvies

  • Wil je weten of je met je huidige voedingspatroon voldoende voedingsstoffen binnen krijgt?
  • Ben je snel moe en denk je dat dat weleens met je leefstijl te maken kan hebben?
  • Hoef je niet persé af te vallen maar wil je wel gezonder gaan eten?

Dan is dit pakket geschikt voor jou.

Nadat je je hebt aangemeld krijg je van mij een uitgebreide vragenlijst toegestuurd met allerlei vragen over je voeding, werk, beweging, ontspanning enz. Want dat heeft allemaal met je leefstijl en gewicht te maken, en hoe meer ik over je weet, hoe beter ik mijn advies kan afstemmen op jouw persoonlijke situatie.

Ook krijg je van mij een online dagboek waarin je een week precies bijhoudt wat je eet en drinkt.

Als je het ingevulde dagboek en vragenlijst naar me terug hebt gemaild maak ik voor jou een voedings- en beweegadvies dat helemaal op jou is afgestemd en waarbij ik rekening houd met jouw voorkeuren. Ik kijk niet alleen naar hoeveel je op een dag zou moeten eten, maar ook of je wel voldoende vitamines en mineralen binnen krijgt. Als er iets te verbeteren valt dan leg ik uit hoe je dat kunt doen. Verder krijg je een voorbeeld dagmenu met variaties en een maandmenu zodat je alvast wat inspiratie hebt.

Je krijgt dus:

  • Een uitgebreid voedings- en beweegadvies, afgestemd op jouw persoonlijke situatie en voorkeuren.
  • Tips en adviezen om je voeding te verbeteren zodat die gezonder wordt.
  • Een voorbeeld dagmenu met variaties.
  • Een maandmenu om meteen een goede start te kunnen maken.

Dit pakket kost € 75,-. Als je aanvullend verzekerd bent is de kans groot dat je dit geheel of gedeeltelijk vergoed krijgt.

Je kunt je hier aanmelden voor dit pakket.