Online begeleiding

Woon je te ver weg of heb je geen zin of tijd om naar afspraken te komen? Dan is mijn online programma waarschijnlijk net iets voor jou! Je krijgt persoonlijke en deskundige begeleiding van mij maar je reageert wanneer het jou uitkomt.

Wat krijg je?

  • Uitgebreide voedingsanalyse met advies;
  • Persoonlijk dagmenu;
  • Wekelijks mail van mij met op jou afgestemde informatie;
  • Veel tips en adviezen op het gebied van voeding, beweging, ontspanning, motivatie enz;
  • Je mag me zo vaak je wilt vragen stellen via mail of Whatsapp.

Hoe werkt het?

Om je een goed persoonlijk advies te kunnen geven wil ik wat meer weten over je voedingsgewoonten en leefstijl. Via de mail krijg je van mij een vragenlijst. Ook houd je 5 dagen precies bij wat je eet en drinkt. Nadat ik de vragenlijst en het eetdagboek van je terug heb gekregen ontvang je van mij binnen een week je voedingsanalyse met een op maat gemaakt advies en een voorbeeldmenu. Hierbij houd ik natuurlijk rekening met je voorkeuren en met het doel dat je wilt bereiken.

In de weken daarna hebben we regelmatig contact via de mail en eventueel via Whatsapp. We bespreken je voortgang en je mag zoveel vragen stellen als je wilt. Ook krijg je van mij wekelijks adviezen en tips over voeding en beweging en we bespreken moeilijke momenten als feestjes en vakanties. Ook onderwerpen als emotie-eten en hoe je daarmee om kunt gaan komen aan bod.

Na deze 10 weken hoef je natuurlijk niet te stoppen, je kunt steeds per 4 weken verlengen. Veel zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de kosten.

Wil je starten met online afvallen? Stuur me dan snel een mail op heidi@voeding-gewicht.nl.