Ik ben Heidi van Herk. Samen met mijn man en 3 zoons woon ik in het Brabantse Hooge Mierde. 

Als voedings- en gewichtscoach begeleid ik volwassenen en kinderen die willen werken aan een gezonde leefstijl. 

Je volgt bij mij geen streng dieet en ik verkoop geen pilletjes of pakjes. Wel leg ik je uit hoe je gezond en lekker kunt eten, en hoe je dat zonder moeite kunt volhouden. 

Het kan zijn dat jij voldoende geholpen bent met een persoonlijk voedingsadvies. Maar misschien heb je meer hulp nodig, bijvoorbeeld op het gebied van beweging, ontspanning en slaap. Of omdat je feestjes en vakanties lastig vindt. Misschien ga je eten als je moe, boos of verdrietig bent. Waarschijnlijk heb je dan geen fijne relatie met eten en jezelf. Vaak heeft dit te maken met gedachten die je over jezelf en over eten hebt. Als dat herkenbaar is voor je, besteden we niet alleen aandacht aan wat je eet, maar ook aan waarom je eigenlijk eet. 

De afspraken vinden plaats in mijn spreekkamer of bij jou thuis. Het voordeel hiervan is dat je in je eigen omgeving bent en dat ik meteen adviezen kan geven over voedingsmiddelen die je in de (koel)kast hebt staan. Alleen als je dat wilt natuurlijk, ik ga niet ongevraagd neuzen ;). 

Ook online begeleiding is mogelijk. 

Omdat ik op de hoogte wil blijven van de laatste inzichten op het gebied van voeding en leefstijl volg ik regelmatig nascholingen en opleidingen. Ik heb onder andere de volgende opleidingen gevolgd:

Geverifieerd door MonsterInsights