Groepscursus

Groepscursus PuurGezond & Slank

In deze leuke interactieve cursus verander je stap voor stap je leefstijl. Na afloop weet je hoe je lekker en gezond kunt eten, heb je meer energie en een lager gewicht.

In groepsverband aan je leefstijl werken is niet alleen gezellig, het werkt ook enorm motiverend. De herkenning is fijn; iedereen worstelt met zijn gewicht en iedereen heeft moeilijke momenten. Er is daarom veel ruimte voor het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen.

In zes bijeenkomsten gaan we in een kleine groep (maximaal 6 personen) aan de slag. Je volgt geen streng dieet maar je leert stap voor stap hoe je gezond en lekker kunt eten en hoe je dat gemakkelijk inpast in je eigen leven. We besteden daarbij ook aandacht aan bewegen, ontspannen, omgaan met moeilijke momenten en motivatie.

Bij elke bijeenkomst krijg je koffie, thee en lekkere hapjes. Verder krijg je een boek met veel informatie en recepten, een cursusmap en een leuke goodiebag. Als je dat wilt wordt je gewicht, vetpercentage, buikvet en spiermassa gemeten.

De bijeenkomsten vinden plaats op de donderdagen 11 april, 25 april, 9 mei, 23 mei, 6 juni en 20 juni van 20.00 uur tot 21.30 uur in Lage Mierde. De kosten bedragen € 135,-. De meeste zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de cursus. Ik kan voor je nakijken of je voor vergoeding in aanmerking komt.

Lijkt het je leuk om in groepsverband aan je leefstijl te werken, geef je dan nu op via heidi@voeding-gewicht.nl of via 06-13671357.