Ben je benieuwd hoe anderen mijn begeleiding ervaren hebben? Dit kun je hier lezen.

Heidi is een super coach voor mijn puber in huis, ze maakt haar bewust van voeding, beweging, kortom leefstijl! Werkt op haar zelfvertrouwen. 

Heidi is ook een mensen mens waardoor mijn dochter er telkens naar uitkijkt als Heidi komt. Dit is een hele prestatie met een puber!

Wij raden iedereen Heidi aan!

M, moeder van een meisje van 13

Je hebt me veel nieuwe inzichten gegeven over de psychologische kant van eten en hoe ik daarmee aan de slag kan gaan.

Hiervoor wil ik je hartelijk bedanken, je hebt een fijne manier van begeleiden.

L, 53 jaar

Op 6 mei had ik mijn eerste afspraak met Heidi omdat ik het gevoel had dat er elk jaar wat gewicht bij kwam, met een BMI net over het randje en ik wilde weten of ik gezond bezig was. Ik heb alle diëten van de wereld al eens geprobeerd, zonder succes uiteraard en ik zie door de bomen het bos niet meer. 

Door de tips die ik van Heidi kreeg ben ik genoeg afgevallen om mijn BMI onder de 25 te krijgen en bleef mijn gewicht stabiel, maar ik op enig moment viel ik niet meer af. Samen met Heidi ben ik de psychische aspecten van mijn eetpatroon in kaart gaan brengen en dat heeft mij uiteindelijk het inzicht gegeven waarom ik niet meer afval. Gelukkig heeft dit niet te maken met negatieve of depressieve gevoelens, maar ik houd nu eenmaal van veel gezelligheid en daar hoort bij mij lekker eten en drinken bij. 

Doordat ik inmiddels weet wat een gezond eetpatroon is kan ik de balans redelijk goed vinden en zit mijn uitdaging in het accepteren van het feit dat er met mijn gewicht en BMI niet zoveel mis is. 

Ik heb het traject met Heidi als heel prettig ervaren en voel me weer prima in mijn vel.

A, 68 jaar.

Het is heel fijn dat ik bij jou niet alleen maar advies kreeg over eten, maar dat ik er ook achter kwam waarom ik vaak snaaibuien had. Ik heb daar met fijne opdrachten aan gewerkt. Ik heb nog steeds weleens de behoefte om iets te eten als ik moe ben, maar ik herken dat nu en ik weet nu hoe ik daarmee om kan gaan en wat ik dan echt nodig heb.

M, 36 jaar

Het gaat goed, ben nu 9 kg kwijt in een paar maanden.

Ik had net dit stapje nodig om te zien dat ik het kan en door te zetten.

K, 28 jaar

Ik had al 20 jaar hetzelfde gewicht maar dat was wel te veel. Ik had het er met de huisarts over en die zei dat ik wel mocht proberen af te vallen maar dat dat waarschijnlijk niet zou lukken omdat ik al best gezond at. Hij dacht dat dat gewicht gewoon bij mij hoort. Toch heb ik een afspraak gemaakt bij Heidi en daar ben ik heel blij mee. Na een jaar ben ik nu toch 7 kilo kwijtgeraakt en ik voel me daar heel goed bij.

A, 78 jaar

Heidi heeft ontzettend veel kennis van gezonde voeding. Stap voor stap hebben we verandering in mijn leefstijl aangebracht, zonder dat ik honger kreeg. Wat vooral fijn is is dat ze bij mij thuis kwam. Ik voelde me daardoor op mijn gemak en als ik vragen had over dingen die in mijn koelkast stonden kon ze die meteen beantwoorden.

Als je wilt afvallen of aan je leefstijl wilt werken en het lukt je niet alleen zou ik zeker een afspraak maken met Heidi!

N, 42 jaar

Ik vond het heel fijn dat jij mij wilde helpen, want zonder jou zou het nog steeds zo zijn als 7 kilo geleden. Dat extra steuntje in mijn rug was zo fijn, dat ik gewoon de discipline en motivatie had om door te gaan. Mijn levensstijl moest gewoon echt veranderen en met jouw hulp lukte dat. Ik denk nu veel beter na als ik iets ongezonds pak, of het écht nodig is. Vroeger deed ik dit niet.

Jouw begeleiding was echt heel fijn, en die gerechten die je gaf, wilde ik ook proberen te maken en zo was ik er ook extra mee bezig. Ik krijg de laatste tijd vaker opmerkingen over foto’s van een jaar geleden. Dat ik er nu veel beter uitzie, dat is echt fijn om te horen! Ik durf nu veel meer dingen die ik vroeger nooit eigenlijk had gedaan, allemaal door jou.

Ik wil je nog zo erg bedanken! Als ik toen niet naar jou was gekomen, was ik nu nooit op het punt dat ik nu ben.

H, 15 jaar

Ik kwam bij Heidi omdat ik de ‘eeuwige’ 5 kg teveel maar niet kwijtraakte. Nee, ik had geen ernstig overgewicht. Ik vroeg me daarom af of het niet overdreven was om voor die 5 kg naar een voedingsdeskundige te gaan. Maar ja, ik wilde niet in de situatie belanden dat ik over 2 jaar 10 kg te zwaar ben en zo verder. Dan wordt het afvallen alleen maar moeilijker misschien. 

Ik koos voor Heidi omdat zij werkt vanuit haar gezond verstand. Geen gehannes met dure producten, poeders en pillen. Nee gewoon eten wat de pot schaft en wat ik lekker vind. Zij kijkt met haar kennis en kunde naar mijn eetpatroon en de producten die ik gebruik. Haar tips en de gesprekken die we hebben gevoerd, hebben er uiteindelijk toe geleid dat ik langzaamaan die 5 kg ook kwijt ben geraakt. Heidi heeft mij vooral dat zo noodzakelijke steuntje in de rug gegeven, maar was voor mij ook de stok achter de deur.

Heidi is gezellig, vriendelijk en zou gewoon mijn buurvrouw kunnen zijn. Ze straalt vertrouwen uit en ja, het is gelukt, die 5 kilo teveel is verdwenen!

C, 58 jaar

Toen de diagnose diabetes type 2 en een te hoge bloeddruk geconstateerd werd, moest er aan een dieet gewerkt worden. Dus etiketten lezen. Dat was moeilijker dan ik eerst dacht.

De supermarktsafari door Heidi van Herk heeft me hierbij goed geholpen.

A, 67 jaar

Geverifieerd door MonsterInsights