Reacties

“Ik vond het heel fijn dat jij mij wilde helpen, want zonder jou zou het nog steeds zo zijn als 7 kilo geleden. Dat extra steuntje in mijn rug was zo fijn, dat ik gewoon de discipline en motivatie had om door te gaan. Mijn levensstijl moest gewoon echt veranderen en met jouw hulp lukte dat. Ik denk nu veel beter na als ik iets ongezonds pak, of het écht nodig is. Vroeger deed ik dit niet.
Jouw begeleiding was echt heel fijn, en die gerechten die je gaf, wilde ik ook proberen te maken en zo was ik er ook extra mee bezig.
Ik krijg de laatste tijd vaker opmerkingen over foto’s van een jaar geleden. Dat ik er nu veel beter uitzie, dat is echt fijn om te horen!
Ik durf nu veel meer dingen die ik vroeger nooit eigenlijk had gedaan, allemaal door jou.
Ik wil je nog zo erg bedanken! Als ik toen niet naar jou was gekomen, was ik nu nooit op het punt dat ik nu ben.”
K, 13 jaar

“Heidi heeft ontzettend veel kennis van gezonde voeding. Stap voor stap hebben we verandering in mijn leefstijl aangebracht, zonder dat ik honger kreeg. Wat vooral fijn is is dat ze bij mij thuis kwam. Ik voelde me daardoor op mijn gemak en als ik vragen had over dingen die in mijn koelkast stonden kon ze die meteen beantwoorden.
Als je wilt afvallen of aan je leefstijl wilt werken en het lukt je niet alleen zou ik zeker een afspraak maken met Heidi!”
A, 42 jaar

“Ik was al naar een diëtist geweest maar daar kreeg ik alleen maar lijstjes met wat ik wel en niet mocht eten. Als ik niet afgevallen was werd ze boos en ze snapte niet dat ik soms gewoon iets ongezonds wilde eten. Jij snapt dat wel en bij jou mag dat ook en het grappige is dat ik bij haar niet afviel en bij jou ben ik 20 kilo kwijtgeraakt omdat het op jouw manier wel vol te houden is!”
T, 74 jaar

“Ik had al vaker geprobeerd af te vallen en soms lukte dat maar ik hield het nooit vol. Ik was bang dat ik van jou een heel streng dieet zou krijgen. Maar tot mijn grote verbazing mocht ik juist heel veel eten en hele lekkere dingen. Ik ben al 15 kilo kwijt en ik heb helemaal niet het idee dat ik op dieet ben want ik eet meer dan ooit en lekkerder dan ooit. Bedankt voor de tips en recepten. Ik heb nu echt het gevoel dat ik dit de rest van mijn leven ga volhouden”.
S, 54 jaar

“Ik had al 20 jaar hetzelfde gewicht maar dat was wel te veel. Ik had het er met de huisarts over en die zei dat ik wel mocht proberen af te vallen maar dat dat waarschijnlijk niet zou lukken omdat ik al best gezond at. Hij dacht dat dat gewicht gewoon bij mij hoort. Toch heb ik een afspraak gemaakt bij Heidi en daar ben ik heel blij mee. Na een jaar ben ik nu toch 7 kilo kwijtgeraakt en ik voel me daar heel goed bij”.
K, 78 jaar