Volwassenen

Kennismakingsgesprek

Het eerste gesprek is een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. Ik leg uit wat ik voor je kan betekenen en hoe mijn werkwijze is. Als je besluit dat je samen met mij aan de slag wilt gaan dan maken we een afspraak voor een intakeconsult. Ik geef je een voedingsdagboek mee dat je thuis gedurende enkele dagen mag invullen. Dit dagboek breng je ingevuld weer mee naar het intakeconsult.

Intakeconsult

Het intakeconsult duurt ongeveer een uur. Hierbij noteer ik je persoonsgegevens en ik stel vragen over je voedingspatroon en leefstijl. Ik weeg je en ik meet je middelomtrek, je vetpercentage, je spiermassa en het percentage visceraal vet (vet in je buik rondom je organen). Je krijgt alvast wat algemene informatie mee naar huis. Na dit gesprek maak ik een analyse van je voedingsdagboek.

Eerste vervolgconsult

Het eerste vervolgconsult duurt een half uur tot een uur. We bespreken de analyse van je voedingsdagboek en je krijgt een mooie map van me waarin je persoonlijk voedingsadvies zit met een voorbeeldmenu.

Overige vervolgconsulten

Tijdens alle vervolgconsulten word je gewogen en bespreken we hoe het de afgelopen periode is gegaan. We gaan dieper in op je voedingspatroon en op je leefstijl. Je krijgt van mij tips over goede voeding, beweging en we bespreken moeilijke momenten zoals feestjes, vakanties en etentjes. Ook onderwerpen als emotie-eten en hoe je daarmee om kunt gaan komen aan bod. Je mag natuurlijk ook zelf met onderwerpen komen en vragen stellen. Bij elke afspraak krijg je van mij enkele lekkere en gezonde recepten.

Als het goed gaat wordt de tijd tussen de afspraken langer totdat we het traject afsluiten.