Kennismakingsgesprek

Ik vind het prettig om voor we echt van start gaan even persoonlijk kennis te maken in mijn praktijkruimte in Lage Mierde of bij jou thuis. Bij een kopje koffie of thee kun jij dan vertellen waarom je mijn hulp nodig hebt, en ik leg uit wat ik voor je kan betekenen.

Als je besluit dat je samen met mij aan de slag wilt gaan maken we een afspraak voor een intakegesprek.

Ik mail je het intakeformulier zodat je dat thuis alvast op je gemak kunt invullen en naar mij terug kunt mailen. Ook houd je een paar dagen een voedingsdagboek bij.

Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer 30 minuten en is gratis. Je zit daarna nergens aan vast.

Intakegesprek

Tijdens deze afspraak bespreken we het door jou ingevulde intakeformulier en ik kijk alvast even naar je voedingsdagboek.

Als je dat wilt weeg ik je en meet ik je middelomtrek, je vetpercentage, je spiermassa en het percentage buikvet.

Aan het eind van deze afspraak krijg je een tasje met leuke en handige spulletjes.

Een intakegesprek duurt ongeveer 60 – 90 minuten. Je betaalt hiervoor € 65,00. 

Voedingsanalyse

Aan de hand van het door jou ingevulde voedingsdagboek en de informatie uit het intakegesprek maak ik voor jou een persoonlijke, uitgebreide voedingsanalyse. Ik kijk hierbij niet alleen naar wat je eet en hoeveel maar ook of je voldoende van alle vitamines en mineralen binnen krijgt. 

Je krijgt van mij een mooie map met hierin het op jou afgestemde voedingsadvies met een voorbeeld dagmenu en recepten. Hiervoor betaal je € 125,00.

Eerste vervolgafspraak

Ik geef een toelichting op de voedingsanalyse die ik voor je gemaakt hebt.

Misschien ben je hiermee voldoende geholpen, maar het kan ook zijn dat je nog meer afspraken nodig hebt om je doel te bereiken. Samen kijken we waar je nog behoefte aan hebt en waar we aandacht aan gaan besteden in de vervolgafspraken. 

Deze afspraak duurt ongeveer 30 – 45 minuten. Je betaalt hiervoor € 35,00.

Overige afspraken

Hoeveel afspraken er nu nog volgen bepalen we samen. Dit is afhankelijk van hoe het gaat, waar je behoefte aan hebt en hoe ver je nog van je doel af bent. Stap voor stap werk je aan een gezonde leefstijl die bij jou past en kom je steeds dichter bij je doel. Bij elke afspraak krijg je van mij enkele lekkere en gezonde recepten en tips. Als je dat wilt meet ik je gewicht, vetpercentage, spiermassa enz.

Als het goed gaat wordt de tijd tussen de afspraken steeds langer en sluiten we uiteindelijk het traject af.

Een vervolgafspraak duurt gemiddeld 30 – 45 minuten. Je betaalt hiervoor € 35,-.

Afhankelijk van jouw behoefte kunnen de volgende onderwerpen aan bod komen:

Geverifieerd door MonsterInsights